Kontor

Bild

Skissarbete

Nu har jag blivit med kontor och flyttat in i Krenovas lokaler i deras inkubator. Här sitter jag på dagarna och försöker lära mig om hur jag kan jobba som frilansande illustratör, om bokföring, budget och skriva affärsplan. Utöver det blir det mycket fika och prat med de övriga som sitter här, som är allt från grafiska formgivare, fotografer, musiker, till författare.  För mig som för det mesta har isolerat mig hemma i min ateljé är det här en inspirerande oas där jag kan hitta likasinnade. Dessutom har jag alltid drömt om att få ha ett eget kontor! Jag sorterar mina pennor, pärmar och ritblock i mina skrivbordslådor och har börjat planera vilken tavla jag ska sätta upp på väggen bredvid skrivbordet. Whiteboardtavlan har redan blivit kladdad på och naturligtvis har jag en ny snygg kalender  som bara väntar på att fyllas med grejer.

Och så tecknar jag för fullt, bland annat små karaktärer till ett musikprojekt som kommer att släppas på skiva senare under våren/sommaren. Ett jätteroligt samarbete som jag tror blir kanon när det är färdigt!

2 svar till “Kontor”

  1. Vad kul! Det måste kännas som om det är mer ”på riktigt” … att dessutom ha ett eget kontor… Kul med musikprojektet också!

    Kom ihåg att du kan alltid be om hjälp när det gäller bokföring/bokslut/budget … jag har ju liksom en del kunskap i området…

    Hälsningar från svägerskan… som också har ett nytt eget företag

  2. Åh! Vad jag är glad för din skull!!!! Vilken fantastisk chans!!! Både för dom andra och dig. Undrar om det finns något liknande här nere…

    Stor kram
    en väääääldiigt frustrerad Mikaela som tycker att hon glömt ALLT hon lärt sig om PS idag. *Suck*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s